DENNIS WIJMER


Biootje (of zo ) :
Ik zal het maar toegeven,( te oud voor smoesjes) ik ben verliefd op liedjes , heb me ook nog lange tijd verscholen achter het pseudoniem van Robbie Krijgsman, ( de man die steeds net niet aan lager wal belandde (oef), vanwege de liedjes ook )
Treed nu op onder mn eigen naam , niet alleen als solo-troubadour, maar ook met een onvolprezen begeleidingsband :
louter gouwe ouwe ,doorgewinterde, kranige, nog lang niet versleten, lekker doorgerijpte muziekrotten .
Nederlandstalig eigen repertoire dat alle facetten van het leven bezingt . Persoonlijk, met een lach en een traan . Div. invloeden ,te veel om op te noemen .
Uiteindelijk mond het gelukkig allemaal uit in het herkenbare" Dennis Wijmer geluid" , het collectief heeft zichzelf "Hollandsche Nieuwe..... " gedoopt.
Nou ja , tenslotte zijn het gewoon liedjes , waar je misschien verliefd op kan worden."Hollandsche Nieuwe" ..laat je verrassen

Dennis wijmer,liedjesschrijver , zanger , gitarist. Hagenaar met roets in het zonovergoten Soerabaja ( gordel van smaragd ) , alsook in onze eige parel aan de noordzeekust : Scheveningen ............ zo voelt het , zo is het . niet dan ?!
"ik houd niet zo van country ", maar dat is de titel van 1 van de liedjes .En niet te vergete : akoustisch is ook mooi !!!

Ik hoop dat het zo goed is .